Търсим доброволци

Търсим доброволци
Доброволци за лятната ваканция!
Скъпи приятели,
Предлагаме възможност за почасова доброволческа работа за нашите млади читатели!
Ако си дете и обичаш книгите, присъедини се към нас като доброволец. Ще е необходимо да бъдеш на разположение само няколко часа в рамките на работния ден.
Ето от каква помощ имаме нужда:
Поради липсата на работещ асансьор в нашата библиотека, родителите на малки деца срещат затруднения при достигане до Детския отдел. Затова търсим доброволци, които биха искали да помогнат. Вашата задача е да слизате и да наглеждате детските колички, докато майките с техните деца избират книги за дома. Всеки записал се доброволец ще получи специален сертификат за участие и малка изненада като благодарност за своята помощ.
Освен това ще можеш да ни помогнеш и в други дейности в библиотеката, като:
-Подреждане на книги по рафтовете – ще развиеш чувство за ред и организация, което ще ти помогне в училище и в ежедневието.
-Помощ при организиране на събития и работилници – ще научиш как се планират и провеждат събития, което ще подобри твоите комуникационни и организационни умения.
-Участие в създаването на творчески проекти и изложби – ще имаш възможност да проявиш креативност и да работиш в екип, което ще подпомогне твоето творческо мислене и сътрудничество.

Публикувано на: 1.7.2024 г.