Закриване на лятна програма за работа с деца 2019 г.

Закриване на лятна програма за работа с деца 2019 г.

С гордост от оползотвореното лято и ентусиазирани за предстоящата учебна година официално закрихме лятната програма за работа с деца на Регионална библиотека „Михалаки Георгиев”-гр. Видин за 2019 г.
Започнахме с две викторини. В първата децата трябваше да отговарят на логически въпроси,а във втората викторина проверихме кой какво е запомнил от книгите, които са включени в летните списъци. Продължихме с любимата игра на всички деца „Бинго” с думи на английски език. Беше подредена изложба на малките ни читатели, които бяха участвали в пленер по живопис на тема „Моят Видин”. Подредени бяха и платна с произведенията на децата от клуб „Влез в изкуството”, „Какво научих за фолклора?”, „Българска шевица”. Изложени бяха и част от готовите изделия на 3D принтера от клуб „Роботика, моделиране и 3D принтиране”.

Завършихме с прожекция на филма „Принцът и просякът”. Благодарим на малките си читатели за желанието, с което се включиха в инициативите на библиотеката през лятото и им пожелаваме успешна учебна година!

Публикувано на: 13.9.2019 г.