Ден на книгите за Хари Потър

Ден на книгите за Хари Потър
За края на инициативата „Лято с библиотеката“ подготвяме провеждането на едно от най-любимите приключения на малки и големи, а именно „Нощ на книгите за Хари Потър“, което през 2023 г. се преобрази в „Ден на книгите за Хари Потър“. Темата ще бъде „Магически места“, а благодарение на организационния пакет, който ни е предоставен от издателство Егмонт и който съдържа 36 страници пълни с идеи и материали, ще преобразим сцената пред БиблиоПощата в магическо място.
По време на събитието ще станем участници в магически игри и вълшебни занимания, подходящи за вещици, магьосници и мъгъли на всяка възраст. Разбира се, очакваме нашите посетителите да са облечени с костюми, като дрескода е магьоснически мантии или елегантни дрехи, вдъхновени от приказните герои в Хари Потър. Предвиждаме ревю и награждаване на участниците с най-оригинални магьоснически костюми.
Очакваме Ви на 30 август от 10:30 часа на откритата сцена пред „Център за обучение, изкуство и култура” - БиблиоПоща, където ще се потопим в магическия свят на Хари Потър.
Веднага след края на събитието, ще наградим и най-активните участници в инициативата „Лято с библиотеката“ и всички доброволци.

Публикувано на: 29.8.2024 г.