Представяне на книгата "Всичко, което искахме" от Мадлен Аспарухова

Представяне на книгата "Всичко, което искахме" от Мадлен Аспарухова
На 24.01.2024 г. /сряда/ от 17.30 ч. в „Зала за изяви“ към отдел „Заемна за възрастни“ ще бъде представянето на книгата „Всичко, което искахме“ от Мадлен Аспарухова.
За автора:
Мадлен Аспарухова завършва средното си образование в СОУ „Св. Св. Кирил и Методий”- Видин с профил „Изящни изкуства“ и висше образование в СУ „Св. Климент Охридски” със специалност „Връзки с обществеността”.
Работи като “Експерт, връзки с обществеността” в Регионалната библиотека в гр. Видин.
Има публикации в различни печатни и електронни издания, сред които: сайтовете за литература “Тетрадката” и “Кадър25”, електронните списания “Литературен свят”, “LiterNet”, “Нова социална поезия”, “Литературен вестник”, “Музи в залива” и др. Автор е в сайта “High View Art” с кратки текстове на различни тематика.
За книгата:
През 2023 г. излиза сборник с разкази, озаглавен „Всичко, което искахме“, издателство „Потайниче“. В сборника са събрани 44 истории за живота, такъв какъвто е. Книга за живота като пътуване към себе си. Това е втората книга от авторката след "Пътечка през шубраците" - сборник, който издава още на 17-годишна възраст.
По традиция, след официалната част всички желаещи ще имат възможността да се сдобият с книга и автограф от авторката.

Публикувано на: 16.1.2024 г.