Видински особи - Какво е общото между Видин и Google?

Видински особи - Какво е общото между Видин и Google?

Има много неща в историята на града, с които се гордеем. От малки ни разказват за славното минало, а настоящето винаги остава някак на заден план.

Целта на това събитие е да ви срещнем с млади и успешни хора от Видин, които днес постигат страхотни успехи и доказват, че Видин има с какво да се гордее и днес. 

След като преминахме през сектори като IT и книгоиздаване, с предишните ни гости, време е направим стъпка, към сектор, който вълнува много от младите, а именно светът на неправителствените организации. Какво е общото между Видин и Гугъл? Ще ви обясни Екатерина Димитрова

Екатерина е родена в гр. Видин, завършва Гимназия с преподаване на чужди езици „Йордан Радичков“ и бакалавър по „Международни отношения“ в Софийски университет „Св. Климент Охридски“. Занимава се с неправителствени организации от 7 години, като пътят ѝ тръгва от Видински детски младежки парламент. Към момента работи като мениджър „Програми и проекти“ в Атлантически клуб в България и е координатор на младежката онлайн медия на Дружество за ООН в България – UNA News Bulgaria. През 2017 г. е участник в Международна програма за лидери на Държавния департамент на САЩ. 

Какви са възможностите за младите хора в неправителствения сектор? Как да си създадем собствена младежка организация? Колко е важно учители и ученици да развиват дигиталните си умения? Какво е общото между Видин и Google? На тези въпроси ще търсим отговори на 27 април. 

Очакваме ви от 17:00ч. в Регионална библиотека "Михалаки Георгиев"!

Видео от събитието.


Публикувано на: 24.4.2018 г.